VideoDownloader

Segítségével lehetőség nyílik olyan audio- és videofile-ok winchester-re történő lementésére, melyek egy honlapba beágyazottan jelennek meg (azaz nincs külön "letöltés" gomb, és jobb klikkeléssel sem érhető el a "link mentése más néven" funkció).Kezelése ropant egyszerű: a program letöltésével egy kis ikon kerül a böngésző alsó részére (statusbar). A program csak akkor működik, ha egy olyan oldalon vagyunk, ahol megfelelő, beágyazott file található. Ekkor az ikonra kattintva megjelenik egy ablak, amelyben kiválaszthatjuk, milyen kiterjesztéssel szeretnénk lementeni az adott mp3-at vagy videót.Támogatott oldalak:
például Youtube, Google Video, iFilm, Metacafe, Myspace, Break.com, Castpost, Current TV, eVideoShare, Free Video Blog, Music.com, MySpace Video Code, és bármi más, ahol beágyazott file található.

Változás! A VideoDownloader sajnos már nem elérhető, de helyette használható az alábbi kiegészítő, ami ugyanerre jó: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/video-downloadhelper/

bodr2006. szept.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

bla

www.vixy.net

itt lehet mp3 formátumban,mp4,avi...

bodr

Vannak oldalak, melyekről a program csak FLV-ben tud letölteni, viszont a Help-ben találsz infót arról, hogyan tudod átkonvertálni az FLV file-t más formátumra.

Kicu

Mért csak flv-be tudok letölteni?